Együtt a Művészekért Alapítvány
Karrier Központja

Regisztráció - Csatlakozás:

Intézményként

Tisztelt Intézményvezető!

Örömünkre szolgál, hogy érdeklődik Karrier Központunk iránt. Felelős vezetőként Önnek is fontos, hogy munkatársai minden alkalommal a maximális profizmussal végezzék munkájukat, hisz az előadás így lesz sikeres. A mentális „jólléthez” hozzá tartozik az is, hogy a táncművésznek nem kell aggódnia amiatt, hogy mi lesz vele, ha esetleg nem képes színpadra állni többé. Karrier Központunk a gördülékeny karrier transzformációt támogatja erre speciálisan kifejlesztett módszerével és szakmai csapatával, ezért arra biztatunk minden táncművészt, hogy minél korábban éljenek a lehetőséggel és váljanak taggá, hogy ha szükség van a szakértő segítségre az rendelkezésre álljon.

De miben is tudunk mi segíteni? Alapítványi fenntartásban működő Központunk a karrierváltás folyamatában segíti a taggá vált művészeket. Mediátor, business coach és életmód tanácsadó segítségével van lehetőség  mentálisan is felkészülni az aktív táncművész pálya utáni életformára. Karrier tanácsadónk támogatásával segítünk megtalálni azt a szakmát, amivel szívesen foglalkoznának a későbbiekben. Ez azért is nagyon fontos, mert a jelenleg Önnél dolgozó táncművészek – a nyugdíjkorhatár folyamatos emelésével – még legalább 20-25 évig aktív tagjai lesznek a munkaerő piacnak. Miután új szakmáját kitanulta a karrier váltás időpontjában segítünk az álláskeresés nehézségeiben önéletrajzírástól egészen a beilleszkedést segítő tanácsadásig. Tagjaink a kezdetektől csoportos coachingokat és jogi és gazdasági workshopokon vehetnek részt, továbbá folyamatos programokkal szolgálunk, amely között: motivációs előadások, brainstorming alkalmak, pódiumbeszélgetések is szerepelnek.

Intézményi csatlakozás előnyei:

Társulatvezetőként nem csak a gondoskodás, de a legjobb táncművészek toborzása és megtartása is fontos feladat. Hisszük, hogy azon intézmények, amelyek csatlakoznak a kezdeményezéshez, népszerűbb munkáltatónak fognak számítani a jövőben a táncművész szakmán belül.

Társulatként csatlakozók számára jelentős kedvezményeket biztosítunk. A kedvezmény mértéke mindig egyedi elbírálás alapján, a jelentkezők számától függően kerül kiszámításra. Programunkhoz való csatlakozási szándékát az alább található felületen jelezheti. Kérjük, adja meg elérhetőségét, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot és az Önnek, valamint társulatának a lehető legmegfelelőbb ajánlatot biztosítsa.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önökkel is találkozhatunk egyik soron következő rendezvényünkön.